AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü alnından öpmek

Kahve falında ölüyü alnından öpmek

Kahve falında ölüyü alnından öpmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında alnından öpmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini alnından öpmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği alnından öpmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mutluluk ve saadete alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir