AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı alnından öpmek

Kahve falında kızı alnından öpmek

Kahve falında kızı alnından öpmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rahat bir döneme girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı alnından öpmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızı alnından öpmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında alnını öpmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini alnından öpmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin alnından öpmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir