AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe dayanmak

Kahve falında erkeğe dayanmak

Kahve falında erkeğe dayanmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, darlanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe dayanmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkeğe dayanmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalettir.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında kafasına silah dayanmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında duvara dayanmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna dayanmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir