AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına silah dayanmak

Kahve falında kafasına silah dayanmak

Kahve falında kafasına silah dayanmak yol alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına silah dayanmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında kafasına silah dayanmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalettir.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rahatsızlık vereceğine yorulur.

Kahve falında ağaca dayanmak sıhhat ve huzur bulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Kahve falında duvara dayanmak borçların ödeneceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sırt sırta dayanmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir