AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, parasının ve malının artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek mevkie edineceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Kahve falında omzuna dayanmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye dayanmak rızkın çoğalacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet eder.

Kahve falında duvara dayanmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya dayanmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına silah dayanmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir