AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara dayanmak

Kahve falında duvara dayanmak

Kahve falında duvara dayanmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara dayanmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında duvara dayanmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında kafasına silah dayanmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında pencereye dayanmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında omuza dayanmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hidayete ereceğine yorulur.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir