AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başına tabanca dayandığını gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaca dayanmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında bir yere dayanmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek büyük atılımlar yapacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir