AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına silah dayandığını görmek

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek geçiminin yerinde olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, başarılarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına silah dayanmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, acı veren kazalara işarettir.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye dayanmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir