AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna dayanmak

Kahve falında omzuna dayanmak

Kahve falında omzuna dayanmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntılarından arınacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna dayanmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında omzuna dayanmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında pencereye dayanmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulur.

Kahve falında sırt sırta dayanmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına delalet eder.

Kahve falında kafasına silah dayanmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, adını aklamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kapıya dayanmak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastığa dayanmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir