AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt sırta dayanmak

Kahve falında sırt sırta dayanmak

Kahve falında sırt sırta dayanmak huzurun kaçacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dualarının kabul olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında sırtına dayanmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe dayanmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında yastığa dayanmak bereket ve huzur geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye dayanmak elindeki imkanların artacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara dayanmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir