AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin mezar taşını görmek

Kahve falında annenin mezar taşını görmek

Kahve falında annenin mezar taşını görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, onlarla arasının açılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin mezar taşını gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine inanılır.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı yıkamak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir