AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezar taşını görmek

Kahve falında birinin mezar taşını görmek

Kahve falında birinin mezar taşını görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezar taşını gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek borçlanıp, hasta olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında mezara taş atmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yapmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı almak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşı taşımak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşı dikmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir