Kahve falında mezar taşı yıkamak

Kahve falında mezar taşı yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendi işini açacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşı yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezar taşı yıkamak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yıkamak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında taşları yıkamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığı yıkamak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında mezar yıkamak amaçlardan sapmaya, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık yıkamak falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top