AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış mezar taşı gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında taşın kırıldığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek borçları varsa ödeyeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında taş kırılması görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir