AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya mezar taşı görmek

Kahve falında evliya mezar taşı görmek

Kahve falında evliya mezar taşı görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar taşı gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya mezar görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Kahve falında evliyaların mezarını görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında evliya mezarı kazmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarları görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir