AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer mezar taşı görmek

Kahve falında mermer mezar taşı görmek

Kahve falında mermer mezar taşı görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Kahve falında mermer taş görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Kahve falında mermer taşı görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mermerden mezar görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında mezar mermeri görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında mermer mezar görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi mermer görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mermer koltuk görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir