AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin mezar taşını görmek

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, yeni yerler göreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşına oturmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir