AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezar taşını okumak

Kahve falında kendi mezar taşını okumak

Kahve falında kendi mezar taşını okumak daha fazla kazanç elde edeceğine, yanlış seçimler yapacağına, servet sahibi olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşı okumak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elini haramdan uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar okumak koltuğunun yükseleceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir