AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kucağına oturmak

Kahve falında annenin kucağına oturmak

Kahve falında annenin kucağına oturmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, makamının ve ününün artacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında annenin kucağına oturmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın kucağına oturmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak hem dua alacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak şüpheli bir olay yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir