AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle oturmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oturmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında annenin kucağına oturmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir