AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kucağına oturmak

Kahve falında ölünün kucağına oturmak

Kahve falında ölünün kucağına oturmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, sorunların hallolacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın kucağına oturmak kimseyle konuşmaz olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak kindar olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak işlerin yoluna gireceğine, ticarette zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağa oturmak birbirlerine her konuda destek olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağına oturmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir