AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, idealist kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek hayırlı kararlar alacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir