AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annenin kucağına oturmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalettir.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak sıkıntıdan kurtulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, dedikoduya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir