AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kucağına oturmak

Kahve falında babanın kucağına oturmak

Kahve falında babanın kucağına oturmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında babanın kucağına oturmak çok büyük çaba sarf edeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına oturmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak kötü bir habere veya tehlikeye, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kucağına oturmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir