AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın kucağına oturmak

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine, ticaret ehli kişi olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kucağına oturmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir