AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, borçlarını ödeyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kucağına oturmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağa oturmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak bereketin ve verimin geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir