AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış kol görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek işinde itibar edineceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kırılmasını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir