AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Kahve falında kolu kırılmış görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol kırılmasını görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kolun kırıldığını görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek rahatın yerine geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir