AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış kol görmek

Kahve falında kırılmış kol görmek

Kahve falında kırılmış kol görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış kol gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunun kırıldığını görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kırılmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek dönülmez yollara gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında kol kırıldığını görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış kol görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir