AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kolun kırıldığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir