AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, geçimin kolaylaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kolunun kırıldığını görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kol kırıldığını görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun kırıldığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek unvan sahibi olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir