AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kırılmasını görmek

Kahve falında kol kırılmasını görmek

Kahve falında kol kırılmasını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, parasının azalacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol kırılmasını gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kolunun kırıldığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir