AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, doğru adımlar atacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir