AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saat camı kırılması görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırılan saat görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saati kırılmak işlerinde atılıma geçeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir