AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kızını dövmek

Kahve falında annenin kızını dövmek

Kahve falında annenin kızını dövmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında annenin kızını dövmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında annenin kızını dövmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Kahve falında anne kızını dövmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kızını dövmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet eder.

Kahve falında kızı dövmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üvey kızını dövmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir