AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey kızını dövmek

Kahve falında üvey kızını dövmek

Kahve falında üvey kızını dövmek hedeflerine yaklaşacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iyi habere işarettir.

Kahve falında üvey kızını dövmek gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Kahve falında üvey kızını dövmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Kahve falında üvey anne dövmek huzurlu günlerin geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına tabir olunur.

Kahve falında üvey kızını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Kahve falında üvey evladını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üvey evlat olmak ortaklıkların bozulacağına, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş üvey babayı görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini üvey evlat olarak görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir