AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı dövmek

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kızını dövmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baba kızını dövmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kızın dövmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir