AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı dövmek

Kahve falında sevdiği kızı dövmek

Kahve falında sevdiği kızı dövmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kafa dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını dövmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kızı dövmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın dövmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında baba kızını dövmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin kızını dövmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir