AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne kızını dövmek

Kahve falında anne kızını dövmek

Kahve falında anne kızını dövmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, bilgilerle donanacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında annenin kızını dövmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dövmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey kızını dövmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızı dövmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kızını dövmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir