AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızını dövmek

Kahve falında kendi kızını dövmek

Kahve falında kendi kızını dövmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kızını dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında küçük kızı dövmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalettir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek sorumluluk alacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kızını dövmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı dövmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında bi kızı dövmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir