AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı dövmek

Kahve falında kızı dövmek

Kahve falında kızı dövmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dövmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını dövmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında bi kızı dövmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kızını tokatla dövmek geç de olsa huzura erileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin kızını dövmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında öz kızını dövmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı dövmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir