AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında kızı dövmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında baba kızını dövmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öz kızını dövmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey kızını dövmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını dövmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hayallerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında küçük kızı dövmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir