AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kendini astığını görmek

Kahve falında annenin kendini astığını görmek

Kahve falında annenin kendini astığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kendini astığını gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında astral seyahat yapmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir