AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır astığını görmek

Kahve falında çamaşır astığını görmek

Kahve falında çamaşır astığını görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hatalarını fark edeceğine, verimin kaçacağına, endişelerini silip atacağına, yeni bir hayata başlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin surat astığını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir