AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek duaların kabul olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek o işi canlandıracağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır astığını görmek toplumda yükseleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, işlerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir