AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, haneden birinin ayrılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının kendini astığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bayrak astığını görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kendini astığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının kendini astığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Kahve falında tül perde astığını görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir