AnaSayfa / Genel / Kahve falında astral seyahat yapmak

Kahve falında astral seyahat yapmak

Kahve falında astral seyahat yapmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kendine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında astral seyahat yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında astral seyahat yapmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında astral seyahat görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sıkıntılarını atacağına tabir olunur.

Kahve falında astral seyahate cıkmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kendini astığını görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bayrak astığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, huzurlu, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir