AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kendini astığını görmek

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hastalıkların kalmayacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında annesinin kendini astığını gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, günahkâr olacağına yorulur.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında astral seyahat görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kendini astığını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir