AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin kendini astığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir