AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde astığını görmek

Kahve falında beyaz perde astığını görmek

Kahve falında beyaz perde astığını görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz perde astığını gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde astığını görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek ileri gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çorap astığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, borçların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir